mammi


Världens bästa

:)

mina dagar ser typ likadana ut.. vaknar runt 12. Går ner och fixar frukost och sedan ut på altan. och där ligger jag tills solen går ner.. typ... imorrn kan de bli en sväng med bella nånstans!:) men såg att det skulle bli 30 grader, så vi får väl se. Poolen kanske lockar mer!;)

På onsdag blir det utgång och jag är riktigt sugen faktiskt,
Det var ett tag sen nu.



Nu blir det beck!

underbart

dom senaste dagarna har varit helt underbara. Har bara legat på altan och solat och badat. Precis så som en sommar ska se ut. igår var vi i nyköping och firade rasmus och alexander som fyllde 18 år :) Ett stort grattis till er. Vi åt god mat, spelade fotboll och hade det skönt :)

När vi var hemma och stannade till vid ica fick vi göra en räddningsinsats. Kommer ut en gubbe från affären som är skääpligt dragen. han kunde knappt gå, så full var han. och vi visste att det skulle gå utför. När han går över gatan blir han baktung och tills slut slår han i backen och slår i huvudet.  Pappa och en till springer fram till han då han är helt okontakbar. så dom fick ringa ambulans. han vaknade dock till lite innan dom kom. roligaste var att han försökte lura ambulansförarna. han sa att han brukar ramla ihop och att han varit hos läkarn och bla bla... haha! men han kom i säkra händer iallafall..

nu sitter jag i sängen och ser på tv. är helt slut efter den här dagen. även fast jag legat på en madrass större delen av den. nu är det 26 grader i poolen. underbaart!


Michael Jackson



Det här är helt klart hans bästa låtar.

R.I.P

va faaaaan

Har precis sett sverige matchen och jag skakar fortfarande... fyfan, jag kan verkligen inte se matchen. Blir jämt så jävla nervös. Nu slutade det ju inte som jag ville. Sverige har ju varit grymma och england hade ju inte ett enda skott på mål i slutet. Usch vad jag inte gillar straffar.. som lotteri. ajja, det är som det är. Grymt att kommit såhär långt iallafall. och svensk fotboll ser ju bra ut i framtiden.

Även denna dag har varit underbar:) Elin och bella har varit här och plaskat med mig. idag satsa jag på ryggen och det känns. min rumpa är red!! 

nu ska vi grilla och sen kommer linnea en stund:)

Imorgon ska jag fira tvillingkussarna som blir 18 år ;)
Grattis <3

 
så små vi ser ut ! förra sommaren

aj aj

det känns att man varit ute i solen en hel dag. Det drar i skinnet och så fort man kommer emot med nåt hårt gör det ont.. man kanske ska använda lite solskyddsfaktor trots allt? men våra är fan solblockerare, och det tycker vi inte om. Haft en riktigt mysig dag med elin och linnea. Det har blivit riktigt skönt i poolen också så mycket bad blir det. Linnea var den enda som kunde ta sig upp på den där jävla fucking maraboustolen!! Det var ta mig fan omöjligt, och tro mig, jag testa alla olika metoder.. men jag ger mig inte, får fortsätta imorrn.

ikväll har jag inte gjort så mkt.. Linnea åkte runt sex och elin gick hem strax därefter. Nu ligger jag i sängen och tänkte sätta på en film. är inge trött, och varmt är det. trots att jag har öppet fönster. jag välkomnar alla mygg!!!!

imorrn är det redan fredag och juni är snart slut. Herregud vad fort det går. det är så otroligt mycket jag vill göra i sommar men tiden räcker inte till.. och inte pengarna heller för den delen! men allt behöver ju inte kosta. höhö. min altan är jävligt billig i drift!

blev ingen utgång idag som ni kanske märker.. ingen va pepp.
får se hur det blir imorrn. fjanten ska ju severa hamburgare imorrn
till klockan 22,

hörs imorrn.. puss o kram

snygg elin steker


bella och jag

min snygg-linnea som bara är allmänt snygg. och bäst!


soool och baaad <3

Jag borde inte sitta här i detta nu, men det gör jag iallafall.. Igår hade jag linnea och elin en skön dag på min altan med sol och bad. Underbart. Gick sen på kvällen upp och kollade på norzas damer. Dom vann såklart och leder nu serien inför uppehållet. Sjukt bra tjejer!!!!!!!

snart kommer Linnea och sen elin och så kanske bellabus också:) Hoppas på en lika underbar dag idag. Ikväll kan det bli en utgång. Nu är det länge sen sist jag var ute så börjar få lite abstinens.

ha en underbar dag i solen och stackars er som jobbar. (ibland är det skönt att vara arbetslös)


såhär brun ska jag bli även i år!!!

Sol och bad väder

fast dock lite för mycket moln.. men det kanske är skönt..

Idag vakna jag första gången klockan 10. Tänkte att jag inte skulle sova bort halva dagen, som jag brukar göra.. Men jag var så sjukt trött då så jag somna om. Vakna nästa gång halv 1. Då kände jag att det var dags att ta sig ur sängen, även fast jag hade kunnat sova i minst 2 timmar till.

Så nu sitter jag på altan och äter frukost och dricker kaffe. Mycket mysigt. Dock nu så är solen i moln. Jag hade ju hoppats på ett debut bad i poolen idag, men det är fan bara 18.5 grader och det känns liiite för kallt för en lite halv sjuk maary. Men det kanske hinner värmas upp under dagen ;)

Sen det där med jobb ja... Det finns verkligen inga jobb som passar mig om man kollar på arbetsförmedlingen. och jag tror ju inte att dom har fler bara för att man åker in dit. Dock kan man ju få bidrag? höhö.. vet ni nåt så säg till för mina 39 kr på banken räcker inte länge..


en blond maaryy


nu ut i solen! Puss och kram och hej då


bed time

Ligger nu i sängen och kollar på mtv. Samma låtar som igår typ.
Det känns inte som om klockan är 1. Det är fan ljust ute.
men jag klagar inte. sommarnätter är härliga.

skulle kollat på några avsnitt av gossip girl och 90210 nu tänkte jag,
men det krångla.så det får bli mtv istället.


har inte glömt

Midsommar och lite annat..

Min midsommar blev ju lugn. Va hemma med familjen och käkade sill och potatis och sen jordgubbar och glass. Mycket gott. Gick sen över till elin där sanna och bella också var :) såg på film och mös. Stackars bella som opererat blindtarmen.. hon hade lite problem med att skratta, haha ;) sötnos!

Dagen efter ringde linnea och fråga om jag ville med ut till landet, där dom hade varit dagen innan och varför inte? Så patte och evelina kom och hämta oss och så for vi iväg till pontas land. Där spelade vi kubb och fotboll. Vi drack och vi sjöng. Skulle egentligen åkt hem på kvällen men det slutade med att vi blev kvar. Blev en lyckad kväll:) tacktack!

Idag vakna jag klockan ett. min kropp borde va skapligt utvilad..gick upp och tog en dusch och gick sedan ut på altan och la mig i solen. Det är man inte bortskämd med.. Annars har dagen varit ganska seg. Är fortfarande förkyld så vill inte aktivera mig allt för mycket.

Imorgon hoppas jag att jag får träffa linnea. Det ska ju bli riktigt bra väder så då blir det att ligga och sola och kanske ta ett debut bad i poolen. Men vi får se :)

Blev extremt party sugen förut... det måste bero på vädret?
Jag ville bara knäcka en cider och tända en cigg och sätta
mig ute i solen..

nu är det beck på 4an.. ha en bra kväll hörrni!

jag vill till sthlm igen!

en liten bild som passa in..


Glad midsommar

Då var det midsommar

Japp, då var dagen här. som alla har tjatat om. Fint väder fick vi ju iallafall:) Min midsommar blir en lugn sådan skulle jag kunna tro. Fick en samtal av patte förut från landet, där min bästis befinner sig. och jag vill sååå gärna åka ut till er. Skulle va så grymt kul, men min kropp sviker även idag.

Vi får hoppas på att det är fint väder imorgon och att jag kan komma ut då istället! ;)

Nu ska vi strax äta midsommarlunch och dricka nubbe!



haha Kia kommer du ihåg?? Man kan ju inget annat än och älska bilderna..

som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Går iallafall åt rätt håll.. alltid något

Trots min sömntablett jag fick igår, blev det en helvetes natt igen. Börjar kunna tackla dom rätt bra nu.. när jag vakna tog jag med mig datan och la mig i mamma och pappas säng och såg på sagan om ringen. Kan vara dom bästa filmerna som gjorts. När kudden var tillräckligt våt, förflyttade jag mig till soffan, tog en sväng till affären för att sedan ta min plats i soffan igen.

Hostan börjar smått ge sig och det känns inte längre som om mina lungor är på väg upp. Just nu sitter jag på altan och kollar ut på en pool som det känns som om jag aldrig ska få bada i. Sjukt jävla väder vi har. fast nu är det i och för sig ganska skönt ute och himlen är blå..nu behövs bara lite värme.

Jag är ledsen att jag sviker imorgon på midsommar. Det suger så hååårt. men mammsen har förbjudit mig att åka nånstans då jag mått så pass dåligt och eftersom jag fortfarande inte mår bra. men jag vill så gärna med ut på landet och grilla, dricka, sjunga, dansa och bara ha sååå kul med alla underbara.

men det kommer väl fler gånger.. jag är ju iallafall inte ensam om att blivit sjuk efter studentveckan;) Det måste ju vara ett tecken på att vi festade som FAN! stackars oliver bara som fick halsböld;/ fyfan.. krya på dig!

Nu ska vi snart grilla. hör att det är på g där inne! Önskar Linnea var här, men hon jobbar och står i. Duktig flicka:) Du får försörja mig den här sommaren;)


nu börjar jag tröttna på det här

Jag har aldrig varit med om en så jobbig natt som jag hade inatt. Fyfan, jag var nästan tjutfärdig ett tag. När klockan stod på 05 hade jag fortfarande inte sovit en blund. Magen, ryggen och halsen värkte av all hosta och jag var genomsvett.. så alla jävla kurer mot hosta kan ju dra åt helvete!!!!!

Idag har jag varit så otroligt seg. men samtidigt rastlös. jag vet inte hur många dagar jag har gått raka vägen ner till soffan och legat där hela dagen. Jag vet att jag har ett rum att städa men inte ens det orkar jag. Den här natten gjorde mig orkeslös..jag har till och med tröttnat på scrubs och 2½ men.

i nuläget känns midsommar ganska faar awaay.
mår jag såhär så vill jag inte ge mig ut till något land! ;/
men vi får se på fredag.. jag kanske hinner bli bönhörd:)

ikväll börjar ju både the bachelorette och so you think you can dance! Mycket trevligt! Så nu ska jag poppa popcorn och försöka kväva min hosta..

soo long..

är i behov av dig nu!

låt mig få sömn inatt

Har nu laddat upp med 1 tablett noskapin, en ipren, druckit mollipect och fixat en termos med te vatten. nu ska jag väl klara av natten någelunda bra iallafall.. har så grymt ont i magen och halsen efter all hosta. orkar verkligen inte mer. Känns som om mina revben ska braka ihop,

Om jag mår bättre imorrn ska jag kanske följa med elin till arbetsförmedlingen.
Känner att jag borde ta tag i det här med jobb nu, men tycker inte det finns nåt
när man kollar runt, och då är jag inte kräsen.. Hade man varit lastbilchafför hade
det inte varit några som helst problem.. men så är ju inte fallet tyvärr.

ska sätta på en film nu och fortsätta hälla i mig te.
Vi hörs imorrn igen och då ska ni också få höra
hur dåligt jag mår! hihi..

Det här är mina bästa vänner just nu.. speciellt iprenmannen.. söt!



Jag älskar så ska det låta och jag älskar Brolle!



Lyssna och njut

host host

hostar snart upp mina lungor. fan va jobbigt det är.
min mage värker på grund av detta och min hals fortsätter
att göra ont.

Känner att jag klagat mest i de sista inlägget men min
vardag har inte varit rolig de senaste dagarna. Idag är ju
ändå solen framme, men mår man inte bra tycker jag bara
det är jobbigt att ligga i solen, så jag får sätta på en film till
och fixa mig min 6.e kopp te för dagen.

Midsommar på fredag. Känns helt sjukt. vart har juni tagit vägen?
Vi går redan mot mörkare tider och det känns ju sådär..
det gäller att ta vara på den sommar vi har här i sverige!

mys i beccas tunna

!

YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND, RIGHT ROUND !!!

Godmorgon

Man vaknar varje morgon med hopp att man ska må bättre
men inte fan gör man det. Hoppade in i duschen direkt och nu
känner man sig lite som en ny människa.

Denna dag kommer inte erbjuda så mkt mer än vad den
gjorde igår typ... soffan, sängen, soffan, äta, soffan osv.
Börjar tröttna nu, men jag måste låta min kropp vila,
annars tar det bara längre tid.. men jag saknar min linnea nu
faktiskt jätte mycket och jag vill träffa henne. men ja vill inte
smitta ner henne. men nångång snart måste det bli av.

nu ska jag laga makaroner och bacon
gott gott!


Hitta en bild på lilla alva. saknar min skrutt!

Att älska sig själv

Ser på en film just nu på 5 an som handlar om en stor tjej som blir nominerad till skolbalen. Hur hon blir retad och mobbad. På ett sätt hatar jag att se sådana filmer för jag känner så jävla mycket för dessa personer. Det är så svårt att passa in i detta samhälle med alla krav och ideal. Är det underligt att många unga tjejer och säkert många killar, mår dåligt? Vissa är för tjocka, vissa är för smala, nån har för stor röv och nån för små bröst. nån har ful näsa och blabla Det spelar ingen roll hur vi ser ut. Det finns alltid något som är fel. fixar man större bröst, lika fan tycker man att röven/låren är för stora istället..självklart är det inte bra att vara för tjock/smal av medicinska skäl. men vi måste lära oss att älska oss själva. så som vi är skapta. Det är våra egna fel att vi låter oss påverkas av tv och annan media. Alla säger att man ska vara stolt över den man är men samtidigt är det nästan "fult" att tycka man är snygg osv. Skulle man lägga upp en bild på sig själv och skriva att man är snygg, kan jag nästan garantera att man skulle få kommentarer om att man inte ska tro man är så jävla snygg och att man inte ska ha så stort huvud. är inte detta sjukt?? Alla är vi snygga på våra egna sätt. Inse det!!!!!! va glada istället för att ni är friska och lever så pass bra som vi faktiskt gör. Dom som känner mig vet att jag är hypokonriker och jag har trott jag har haft alla sjukdomar, allt från cancer, ms och tumör. Och jag skäms över mig själv att jag kan sitta här och klaga över ett par kilo på min kropp, när vissa ber om att få bli friska och att få leva några dagar extra. Helt plötsligt betyder inte dom där kilona ett skit..

Jag hatar brudar som klagar på sig själva och ändå är jag en av dom.

Hello

Vakna sent idag, runt kl 1. Det var skönt att sova ut, ändå känner jag mig helt bombad i huvudet. Gick direkt från sängen till soffan och har sett klart en film precis. Nu har pappsen lagat mat.. ska bli sjukt gott med riktig mat. Det har inte blivit den bästa födan denna vecka! ;P höhö.. har tagit hem bröllopsduellen också så den ska vi se. det blir en riktigt mys eftermiddag/kväll med mamma och pappa. skulle vilja gå upp och kolla på damlaget men elin orka inte följa med och själv vill jag inte gå. men lycka till tjejer! ta dacka nu;)

nu väntar maten på mig:) Puss på mig!

oh boy, you make me feel like oh boy!


Sååhääär bra vill jag må inatt!!

Rallybrudar

Det blev ingen utgång för min del idag. Halsen gör alldeles för ont och kroppen säger ifrån. Så nu sitter jag ensam hemma och kollar på Rallybrudar som går på canal +. Såg den på bio för länge sen med Linnea. Den är lite smårolig faktiskt.

Lördag

Min kropp är helt utsliten efter den här veckan. Halsen värker som fan och huvudet sprängs. Jag knaprar ipren och panodil men inget hjälper. Jag vill inte vara sjuk.. jag vill ut och röjja ikväll! Vem vet vart jag hamnar senare.. bror med mera ska ut så kanske hänger man på, även fast min kropp säger ifrån. Men sitter helt ensam hemma nu och det suger.
Jag tror inte jag förstått att det är över än. Det känns som om jag ska tillbaka till haga i augusti och återgå till klassen. Istället är jag arbetslös och vet inte vad som väntar härnäst. Idag åker ju Linn till maggan och ska vara där hela sommaren och jag är så jävla avundssjuk. Nu ångrar jag att jag inte åkte till ayia napa.. men vi ska ner på semester iaf;) det är ett måste.. och nästa år blir det barskola!!

sitter nu och kollar på ice age 2 i brist på annat. Den är lite rolig.



Student 2009

nu är allt över. nu är det slut. Allt har varit underbart.
så underbart att det känns så sorgligt att det är slut.
Jag vill bara ha mer. Jag vill ha volleybollturnering igen,
jag vill ha eftermiddagen på olearys, jag vill ha brännbollturneringen.
jag vill ha alla gaalna nätter på otten, jag vill stå och skrika i fönsterna,
jag vill stå på trappan och sjunga ut min glädje, jag vill sjunga studentsången,
jag vill stå på flaket och skrika, dansa, sjunga och vissla i min pipa. jag vill umgås
med alla underbara männsikor varje dag.

JAG VILL UPPLEVA DENNA LYCKA EN GÅNG TILL!!

Jag vill tacka alla för de här 3 åren. Man har lärt känna så otroligt mycket människor och det känns vemodigt att inte träffa alla dessa varje dag. Men jag har träffat en av de viktigaste personerna i mitt liv. Min själsfrände! och det är jag så otroligt tacksam för. Jag vet att vi inte kommer tappa varandra, för det tillåter inte jag!

!!!!!!!

NU FÅR ALLA SLUTA KLAGA PÅ VÄDRET!!

Det är bara studentvecka en gång i sitt liv!
Inte fan ska lite regn förstöra det! jag är glaadast
ändå och det här ska bli den bästa veckan i mitt
liv! så tagggaaaaa nuuuuuu! regnet kan gärna ööösaaaaaaaaa ner!!!!!!!!!!!!!!!

Ikväll är det bal som gäller!

Uppe med tuppen känns det som. Kunde inte sova inatt pga av mitt hår.
Det är upprullat på tygbitar ovh det kändes ska jag säga. Sen var jag
också rädd att jag skulle pajja allt om jag vände och vred på mig.
Men nu fick jag inte sova mer. måste förbereda massor och vid tolv
ska jag ner till maggie och fixa frillan. Blir nog inte något komplicerat.

Idag flyttar jag och linnea in i min brors lägenhet.
skönt och ha nära till stan!

nu blir det frukost och duschning.
puss på er. ses ikväll!:)

Lycka



Nu är det igång!

Nu är mössan på! Känns så jäävla bra, även fast man är as ful i den. men va fan gör de! STUDENTVECKA! Efter mösspåtagningen igår drog jag och linnea ner på stan och handla lite. Åkte sedan till pattes lägenhet och drack och klädde om för att sedan gå till folkparken där det vankades volleybollturnering! Det var riktigt kul och vårat lag, doppa snoppen shotten, kom till final men förlorade tyvärr, då motståndarna var spiknyktra!! Fusk enligt mig... jag vann dock bästa servarn. yeah!! Efter det gick vi återigen hem till patte för att duscha.. fötterna var typ svarta.. Medens Frida låg däckad i soffan fixa vi oss andra oss och drack. Gick sen ner till otten där vi var till kl 1.. mer orka vi inte. avslutade kvällen med en riiiiiktig god shot.... kände i bilen hem att den var gaanska onödig.... men va fan! det är krök som gäller!!

imorse väckte mor mig kl 10. då var det bara att gå upp. skulle färga håret. När det var klart slockna jag igen. Ikväll blir det tyvärr inget krök för min del. Måste nämligen förbereda mig för balen imorrn. ska snurra upp håret bl.a och de måste göras ikväll. så festa åt mig med så taggar jag tills imorrn! ;)




Lite bilder
















Kär


Skärgården

Hej på er! Igår fick jag ett samtal av Teske. 1 timme senare satt vi i bilen till s:t anna. Det blev jag, elin, teske, martin och anton. Vädret var ju underbart så kunde inte tacka nej. Väl där knäckte vi lite bärs och stekte i solen. Tog sen en skön åktur med båten och grabbarna fick fiska lite. Teske tog även ett dopp. Själv kände jag mig inte manad att göra samma sak. Får bli lite senare.. När vi kom tillbaka grilla vi och drack vin. Mycket mysigt. Blev en rolig kväll/natt med mycket sång och dans! Dagen efter va grabbarna uppe redan vid åtta? eller nåt.. tröga!! Jag och elin sov kvar till kl elva då det var dags att fara hemåt.

slockna direkt när jag kom hem och är fortfarande helt slut.
Det tar på en och vara ute i skärgården..
bilder kommer inom kort!

nu ska jag och mamma ner till maggie och kolla lite hur
jag ska ha mitt hår på balen.. inte långt kvar ;)

Imorrn börjar den roligaste tiden i mitt liv!!


Bild från fars 50 årsfest.. härligt fake smile;)

Tecken på att man börjar bli liite för full
är när slipsen hamnar på huvudet.. även detta
kort är från fars 50 årsfest!

Godnatt

Sova i en bastu eller med 1000 mygg?
Öppna eller inte öppna fönstret...det är frågan..

svettas fan ihjääääääääääl.
myggen får bli mina vänner inatt.

VS

RSS 2.0