underbart

dom senaste dagarna har varit helt underbara. Har bara legat på altan och solat och badat. Precis så som en sommar ska se ut. igår var vi i nyköping och firade rasmus och alexander som fyllde 18 år :) Ett stort grattis till er. Vi åt god mat, spelade fotboll och hade det skönt :)

När vi var hemma och stannade till vid ica fick vi göra en räddningsinsats. Kommer ut en gubbe från affären som är skääpligt dragen. han kunde knappt gå, så full var han. och vi visste att det skulle gå utför. När han går över gatan blir han baktung och tills slut slår han i backen och slår i huvudet.  Pappa och en till springer fram till han då han är helt okontakbar. så dom fick ringa ambulans. han vaknade dock till lite innan dom kom. roligaste var att han försökte lura ambulansförarna. han sa att han brukar ramla ihop och att han varit hos läkarn och bla bla... haha! men han kom i säkra händer iallafall..

nu sitter jag i sängen och ser på tv. är helt slut efter den här dagen. även fast jag legat på en madrass större delen av den. nu är det 26 grader i poolen. underbaart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0