Onzda

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Jag ocg Linnea kom in till stan runt nio och då tog vi en sväng till trädgårn. Där träffa vi lite folk och bl.a Ponta. Så himla härligt att se dig igen. Skönt att du är på benen:) Sen tog vi en promenad ner till otten där vi var vip. Det bästa var väl popcornen och klubborna.. haha. Vart efter timmarna gick kom det mer och mer folk. Det var ett jävla drag och det var riktigt kul. Bror och nicke och co var också där så det va skoj :)

Idag är jag riktigt seg, så det blir en lugn kväll. Nu är det bara EN vecka kvar till jag och elin åker. vill bara komma härifrån nu!!

BYE!


ses snart!


dffjdjjhjil

man tror inte man är något onykter.
men nu snurrar fan hela fucking världen.

Goddag

Vakna skapligt idag. halv 11 typ.. Det tyckte jag var bra gjort. Det var ju faktiskt blå himmel och sol då så jag gick ut på altan och åt frukost. Sen hann jag bara lägga min i solstolen så kom det en massa moln.. typiskt! men det klarna upp från och till så det var skönt. skönt och inte va likblek när man åker ner till maggan ;)

nu sitter jag här och magen kurrar som fan. ska laga sallad med kyckling och ceasardressing! Mumma. Vill dock ha vitlöksbrödet från olearys! sjukt goda.

Ikväll nalkas det utgång med dom bästa. Kan bli en sväng till trädgårn och sedan otten. Ska rota fram lite vita kläder också..det var ju ett krav för vippen;) Kan bli en rolig kväll känner jag på mig.

nae nu var det mat ja..

soffläge

Blev en rejäl sovmorgon idag också. Gick upp runt tolv men skulle kunna sova mycket mer. Det är det här jag älskar med att vara arbetslös.. Förstår inte att det kan vara så skönt att sova. Varför sova bort hela dagarna? skönt är det iallafall..Idag kom också min bror och nicke förbi på en kopp kaffe. Han såg ganska frisk ut så han fick en kram trots allt. När dom åkte så tog jag en promenad och precis då sprack det upp så det blev en riktig skln runda. Norsholm är verkligen en sommar"stad", det är ingen stad men ni förstår vad ja menar.. Det är så mysigt att gå nere vid kanalen med alla båtar och allt folk som rör sig. På sommrarna vill jag inte bo nån annanstans än här. I love it!

Nu ligger jag i soffan och ser på american idol och just nu sjunger lady gaga. fan va dålig hon är live!

Imorgon är det onsdag och jag vet inte riktigt vad som händer. På kvällen blir det onzda iallafall. Kan bli kul:)

Måndag

Idag har jag och mamma varit en sväng inne i stan. Var tvungen att åka in till banken och fixa mitt bankkort.  Maestro är det sämsta man kan ha, Kan varken betala taxi eller betala på internet med det. Så nu får det bli ett visa kort istället. Eftersom jag snart ska åka vill jag ha ett kort som jag vet fungerar. Prata med Linn förut och jag längtar så sjukt mycket tills vi åker.

Nu sitter jag vid tvn och ska snart se Zlatans presentation :)

Jag skulle inte tveka en sekund

Blondin


Haha herregud!!! solglasögonen gör ju allt...

Helg

Kom nyss hem från Sanna, där vi var bjudna på grillat. mycket gott. sen snodde jag pärlor av sanna och pärlade några armband, precis som man gjorde på lekis. Mysigt. Nu är jag som sagt hemma och sitter och kollar på någon dålig film som bror har satt på.

Igår firade vi Rebecca som fyller 19 år idag. Jag kom dit vid 5 och mötte en lagom stressad becca ;) haha men vi fixade det mesta tills girlsen börja ramla in. Vi åt tårta och drack finfina drinkar. Runt 8 började resten av folket komma och kvällen innehöll det mest. Musik, dans, brännboll, skratt, fylla.. Tack för en toppen kväll snuttan! och hoppas din dag idag har varit bra och att du fått många fina presenter.

Idag har faktiskt solen varit framme den större delen av dagen. Så jag har spenderat dagen på en madrass i poolen och det är där jag trivs som mest. Underbart!.. Imorgon tror jag att jag ska få träffa Linnea som faktiskt är ledig :) Det blir tyvärr inte allt för ofta och det ogillas starkt!!










En blandning av gammalt och nytt! tvilling!

Idag ska vi fira Becca :)

Vaknade alldeles för sent idag. Närmare bestämt kl 13. Jag hade tänkt gå upp skapligt och träna så man får ut lite mer av dagen. Men det sprack. Dock kan jag behöva lite sömn eftersom vi ska fira min älskade becca idag som fyller år inatt ;) Det kommer bli en riktigt bra kväll känner jag på mig. Ska dit lite tidigare och hjälpa damen med allt.

nae, nu har jag inte tid att sitta här. Ska sätta på vänner och köra en halvtimme på crosstrainern.


Jag och becca i korvätartävling på hennes födelsedag för 3 år sen...?

ge upp

jag förundras över dom som inte förstår signaler.
Att sitta och skriva med någon som är totalt ointresserad
kan inte vara speciellt upphetsande.

ska man behöva skrika i dennes öra;
JAG ÄR INTE INTRESSERAD!!!


Fredag

Vakna av att farmor och farfar kom hit, så det blev en mysig frukost tillsammans med dom. Farmor hade bakat ciabatta och hade med sig. Det var svårt att avstå kan jag säga.. ujuj. but I did! Nu är det bara jag och pappa hemma och han är ute och fixar med poolen och altan, så han får jag inget sällskap av. Ska nog ta på mig och ta en promenad nu när vädret tillåter.

Ikväll blir det nog lugna gatan här hemma. Blir nog jag och far, kanske bror också. Resten av familjen är utspridda. Tänker på min bror som är nere i aiya napa. fan honom om han kommer hem med svininfluensan!! Det är knappt att jag vill träffa honom innan jag åker till magaluf..Det skulle vara min vanliga otur att bli sjuk precis innan jag ska åka. men jag får ge fan i att krama honom! höhö..

nae, nu ska jag ge mig ut i blåsten..

Jag vill ha student igen!

mysdag på stan

Igår kväll kom linnea till mig. skulle lägga i lite slingor i mitt hår. Men klantig som jag är tog jag inte blekning utan vanlig blond färg! så resultater blev inte riktigt som förväntat. annars hade vi en mysig kväll

Idag åkte vi in till stan runt 11. Började med att sola och sedan gick vi på stan. tog också en mysig lunch på paus. linnea är nu på jobbet. stackaren. Hon var inte alls sugen på att jobba idag. jag tycker du kan komma hit istället! för nu är jag ensam hemma. mamma är hos mormor, pappa är på golvtävling och bror jobbar. Hatar att vara ensam. är så otroligt  sällskapssjuk..

men nu ska jag sätta på mig träningskläderna och köra. Därefter laga nåt gott och äta.

På lördag äre fest hos beccs som gäller!:) snutten blir 19 år.
Kommer bli grymt!:)


Det tar sig..

- 2.7 kg på en vecka. Jag mår bra!!

Åkte till Linnea igår. Vi hade det mycket mysigt och vi (Linnea) lagade mat och till efterätt blev det fruktsallad och glass. Mumma. och nu är hon påväg hit till mig, så ska gå och möta upp henne, för att sedan gå till affären. Blir en lugn kväll och imorrn ska vi ta en dag på stan! måste köpa lite till resan;) Det börjar dra ihop sig. Nu kanske Linnea kommer ner en vecka också, om hon kan byta lite tider. Skulle va grymt!!

Pok

tisdag

Hade en helvetes natt.. knappt sovit nånting. Från ingenstans fick ja sån jävla hosta. Halv 3 stod ja inte ut så då gick ja ner och värmde te. Det hjälpte i några timmar men runt halv 7 vakna jag igen och då började det om.. halv nio orkade ja inte ligga kvar.. upp och värma te.. nu är det helt ok, men är trött som fan..

ska snart ta bussen till linnea som jag inte har träffat på evigheter
ska bli mysigt! <3

En bild från igår

hejsan

Emma frågade för ett tag sen om inte hon kunde få fota mig någon dag, vilket lät skit kul, så idag har jag varit inne i stan och blivit fotad. Var jätte roligt och hoppas nån bild blev bra.... emma är så duktig. hoppas på en till gång snart ;)

nu i eftermiddag har ja varit mammas slav. Dom får massa gäster imorrn och självklart är man snäll och hjälper till och laga mat och städa.. så nu känner jag mig duktig.

har så himlans ont i magen, men nu kan jag inte knapra mer ipren.
ska ist ställa mig på crosstrainern och se om det blir bättre.

imorgon ska jag äntligen få träffa mitt gullebarn!

:)

haft en riktigt skön eftermiddag. både mamma, pappa och jag låg och sov på altan efter maten och det var så sjukt skönt. Nu ikväll har ja tränat på crosstrainern och sen gick ja ut och slängde mig i poolen. Ibland känns livet bara så underbart!!

3 veckor kvar till Magaluf!
im waiting..

'
saknar dig nora! får ta o ses snart! <3



helloj

vädret kan inte riktigt bestämma sig, om det ska va fint eller om det ska regna.. det blir lite både och. och det är väl bra.. tråkigt om det skulle regna hela tiden.. Idag har jag hunnit att solat och badat lite iallafall.. men sen tog det inte lång tid innan molnen svepte in över västerby vägen. nu är det dock lite sol.. som sagt, det kan inte bestämma sig..

Pratade en ganska lång stund med becca förut också:) var alldeles för länge sen.
Saknar dig pluttan. men du får komma ut hit nästa vecka ;)


nu lagar jag och mamma mat.. broccoligratäng typ..
vägde mig imorse. ett kilo på en dag.. här går det undan!
puss

länge sen..

ja nu var det ett tag sen man skrev här. Har inte varit hemma dom senaste dagarna. I lördags åkte vi till faster och kusinerna för min kusin och hans tjej kom hem från kina. så då vankades det fest. Det var riktigt kul och sen åkte vi hela ligan till bomull.. bra att ha en bror som jobbar där;) Kvällen blev riktigt lyckad och tanken va att ja skulle slagga hos min bror och gustav som va på besök. men dom hittade annat sällskap;) haha.. så ja hängde på kusinerna hem till hageby och sov där. söndagen blev en bakisdag där och på kvällen beställde vi pizza och såg på tv. Igår hängde jag med dom med husbilen ut till skärgården där farmor och farfar befann sig. Så då blev det lite sol och bad. tack för dom här dagarna <3

Idag fyller min älskade mamma år :) ett stort grattis
Har precis haft fikagäster och senare kommer det mer folk.

Linnea bara jobbar och jobbar :( och imorrn åker hon till öland.
Saknar henne så himla mkt just nu.






regnregn

Idag har det fan regnat konstant typ. härlig sommar vi har i sverige!:)

Igår kom min morbror och min kusin hit och hälsa på. Det badades i poolen(även fast det var 18-19 grader), vi åt gott och vi lekte en hel del med dockor. Jag kan känna igen mig såväl i sofia. hur man höll på och klädde av och på och sen skulle dom sova men så kom det spöken och dom blev rädda osv osv! haha.. det va lite mysigt!

Se tog jag och pappa bilen och övningskörde. Körde först på lite småvägar där det inte är så mkt trafik och till slut körde jag ända hem. Detta var min andra gång så jag är mkt stolt över mig själv. Körde även idag en sväng och nu körde lååångt och på trafikerad väg. Det går framåt ;)

Jag längtar så sjukt mkt till magaluf så det finns inte.
men det är inte så långt kvar :)

Mitt nya liv går förövrigt skit bra!
GI och crosstrainer varje dag!
Heja mig!!!!!!

sjukt tråkiga inlägg.. men just nu händer det inte så mkt i mitt liv. Jag njuter bara av att inte behöva göra ett skit. Man kan vakna när man vill och det finns inga måsten. Just nu trivs jag som det är. jag behöver det här. För att sedan kunna uppskatta vardagen igen.

NU ÄR DET BOKAT!

Den 6/8 åker jag och Elin ner till Magaluf till Linn.
jag är så jävla glad så det finns inte. säg upp dig från donken
och häng med Linnea. Vi blir kvar till den 20/8!

6/8-20/8-09 YEAH


 


Tisdag

Far väckte mig vid tio idag och då gick jag, far och mor en promenad. Mycket skönt var det. Vi hann precis komma hem innan det började spöregna. Strax därefter kom elin över med mamm och papp på lite fika. mysmys. Sen lagade jag sallad med kyckling!! gottgott.. det var min förmiddag!

Nu har jag gjort något med ryggen så har sjukt ont och kan knappt böja mig ner. så nu sitter jag i en massagestol så får vi se om det blir något bättre. För isf ska jag övningsköra senare när pappa kommer hem. Det är dags att ta tag i körkortet nu tycker jag..

Linnea, jag hoppas du fixar det här idag. För jag är så sjukt pepp nu!
Vi måååååste åka!

Nu börjar vi

Nu är det måndag, en ny vecka. Nu är det dags för en förändring! Idag börjar mitt nya sunda liv. (undra hur många gånger jag sagt det). Men nu känner jag att min kropp behöver det. Är konstan trött och hela jag känns rostig!!

ska köra på crosstrainer sen hade jag tänkt.. uj va jobbigt det kommer bli!
men nånstans måste man börja.

Pussss!

klockren kväll

Igår var det dags att fira alex och kricka som båda har fyllt 20 :) Jag och Linnea kom dit strax efter kl sex och då fick man mingla lite. folket var ganska sega dit, vilket gjorde att det inte blev några lekar (jag älskar lekar).. dåligt tycker jag! men dom droppa in en efter en. En tävling blev det faktiskt. Att rå runt en boj på snabbast tid. haha ja, vi vann vårat race iallafall.. sen spela vi volleyboll på stranden och dansa hela natten lång.. Tack för en välorganiserad kväll grabbar! Jag hade grymt kul och jag och Linnea dansade ända till soluppgången. och då var det dags att åka hem.

imorse när jag vakna mådde jag inge vidare.
men ett svalkande dopp i poolen gjorde en gott.

bilder från liseberg/festen finns på facebook. Tar sån tid att lägga upp massa här!

hjärtat och jag på Liseberg

Hej

Igår var jag linnea och bella på liseberg. vi åkte tidigt så vi skulle komma när de öppnade. Vädret var strålande. det var nästan lite för varnt.. vi hade iallafall en riktig mysig dag och bella var sååå duktig;) det blir ju lätt en roadtrip till i sommar ;)

ikväll blir det att fira alex och kricka ute i mem!:)
ska bli riktigt kul!

blev inget långt.. bilder från gårdagen osv kommer!

Pussssss

va stark

Man vet så lite om framtiden.
Helt plötsligt kan ens värld förändras drastiskt.
Jag hoppas och ber om att du ska bli bra igen.
Jag tänker på dig! du klarar det här!

Idag har jag legat i poolen. elin kom förbi också:) Ikväll har jag elin sanna och bella varit på smultronstället och myst. Det var min debut där. Ganska illa faktiskt. Men det var gott. jag och elin delade på¨en hink. när jag kom hem bjöds det på grillat.. mkt uppskattat.

nu sitter jag i sängen och ser på paradise hotel.. ska nog sätta på en film
godnatt






RSS 2.0